Toimitusehdot 

Yritys: Simatassu

Y-Tunnus: 3129185-9

Tilauksen toimitus:
Tilauksen tuotteet lähetetään joko postin tai matkahuollon kautta. Tilaukset voi myös noutaa Kankaanpäästä. Tavaran toimittaja pidättää oikeuden muuttaa simatassu.fi sivuilla näkyvää toimitushintaa postin ja matkahuollon hinnaston mukaiseksi. Esimerkiksi lasitölkeillä on korotettu rahtimaksu.

Hinnat ja maksaminen:
Simatassu.fi verkkosivuilla näkyvät hinnat sisältävät arvonlisäveron. Simatassu.fi kautta tehdyt tilaukset maksetaan ensisijaisesti toimituksen mukana lähetettävällä laskulla. Maksuehto on 14 pv netto.

Kuljetus:
Jos tuote on hävinnyt kuljetuksen aikana, rikkoontunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, asiakkaan on ilmoitettava virheestä välittömästi sähköpostilla info@simatassu.fi tai soittamalla 050 377 9838.

Jos tilauksen toimitukselle tulee ylivoimainen este on tavaran toimittajalla oikeus perua tilaus.

Peruutus- ja palautusoikeus
Asiakkaalla on oikeus perua kauppa 14 päivän sisällä paketin vastaanottamisesta. Käyttääkseen peruutusoikeutta tilatun tavaran täytyy olla avaamaton, ja tuotepakkauksessa ei saa olla käytön jälkiä. Pakkauksia ja tilauksia, jotka on räätälöity asiakkaan toiveiden mukaan, tai niissä on painettuna asiakkaan tiedot ei voi palauttaa tai peruuttaa.

Riitojen ratkaisu
Riitojen ratkaisussa sovelletaan Suomen lakia.